3D látványtervek

Képzelje el leendő családias faházát, hétvégi házát, nyaralóját és mi megtervezésük Önnek a 3D látványtervet. A faházról készült vázlat alapján elkészítjük az épület 3D látványtervét alaprajzzal ellátva.
Tovább >

Fémmegmunkálás

A Meta Glob KFT másodlagos tevékenysége a fémmegmunkálás, melyben több éves tapasztalattal rendelkezünk. Tekintse meg néhány munkánkat.
Tovább >

Bemutatkozó

Üdvözöljük!


Cégünk lakóházakat, hétvégi házakat, kerti szerszámtartó házakat, valamint nyílászárókat gyárt. Termékeink alapanyaga a Kárpátok magasabban fekvő erdeiből nyert lucfenyő. Ezen alapanyag válogatáson, szárításon valamint tömbösítésen megy keresztül, natúr kivitelezésben kerülnek eladásra. A vevő igényei szerint felületkezelhető, pácolható, festhető.

A házak nútféderes kivitelezése lehetővé teszi azt, hogy az építmények gyorsan felépüljenek. Egyéni tervek alapján és a vevő igényei szerint készülnek faházaink, melyek lehetnek manzárddal, vagy anélkül, padlózattal, mennyezettel, terasszal, stb. A fa lakóházak előnyei több területen is megmutatkoznak:

  • az építési idő rövid ideje,
  • olcsóbb más technológiával épülő házaknál,
  • hőtechnikai tulajdonságai jobbak mint a kőházaké,
  • megfelelő felületkezelést követően minimális további karbantartást igényelnek,
  • a fa természetes anyagának következményeként élettani hatása igen kedvező,
  • könnyen bővíthető, módosítható, költöztethető.

A cégünk által gyártott és forgalmazott ablakok és ajtók 69 mm-es háromrétegű, tömbösített, vetemedésmentes fenyőből készülnek. A termopán üveg összesen 24 mm vastag (4-16-4), gumi tömítéssel van ellátva a fával való találkozásánál. A jó alapanyag a ROTO vasalat, a dupla tömítés, a megfelelő szakértelem biztosítja a nyílászárók könnyű és csendes nyitását, zárását, a megfelelő légzárást és vízzárást, valamint a szélállóságot.

Természetesen a megrendelővel minden részletet meg kell tárgyalni. Bármilyen műszaki, kereskedelmi vagy árajánlati jellegű kérdések tisztázása céljából szívesen állunk rendelkezésére.

VisszaOldal teteje
Rönkházak
Könnyűszerkezetes házak
Gerendaházak
3D látványtervek
Nyilászárók
Kerti bútorok
Fémmegmunkálás
Egyéb termékek
Bemutatkozó
Elérhetőség
Oldaltérkép